Program REČ ZA DANAS je 15-minutni radio-program koji se emituje svakog ponedeljka počev od juna 2007. godine. Autor ovog programa je Pastor Paul R. Schroeder iz Luteranske crkve Našeg pastira u Grindalu, država Viskonsin u Americi.

..

 

PORUKE NADE PASTORA FILA koje se od kraja oktobra 2007. emituju sredom i četvrtkom donose nam duhovnu poruku iz Božije reči – Biblije. Pastor Fil Treilkil (Phill Thrailkill) je pastor Metodisticke crkve Sv. Luke u Hartsvilu (Hartsville) u Južnoj Karolini. Pastor Fil je krajem marta 2008. bio u poseti našoj redakciji i slušaocima radio-programa. Njegova knjiga „Marija: Poruke učeništva iz života Isusove zemaljeske porodice“ je nedavno prevedena na naš jezik i možete da je skinete sa ovog sajta.

....

 

KROZ SVETO PISMO: Svake sedmice od ponedeljka do petka tekstove Vernona Mek Gija čita Branko Bjelajac, a prevodilac ovog obimnog projekta je Sajonara Jovanović. Sada se nalazimo u drugom ciklusu ove svojevrsne radio-biblijske škole.

..

 

PORUKE NADE PETKOM je 15-minutni radio-program čiji je autor takođe Rodni Henri (Rodney Henry), propovednik Next Step Christian Church iz Thorntona u Koloradu , SAD. Tokom jeseni i zime 2011/2012. slušamo ciklus posvećen životima starozavetnih patrijarha.

....

 

PORUKE NADE NEDELJOM je program u kome trenutno slušamo audio izdanje jedne od najstarijih evanđeoskih knjiga prevedenih na srpski jezik (još u 19. veku) Pisma Adine.

....

 

PORUKE POMIRENJA je naš najstariji program koji se emituje od 1999. godine. Tokom ove jeseni svake subote uveče slušaćemo poruke iz Božje reči koje je pripremio prof. dr Aleksandar Birviš.

 

NAŠ TONAC: Da bi naši programi što bolje zvučali od 1. januara 2010. se stara naš tehnički i muzički urednik Nebojša Božer.

..

 

VAŠA PISMA: Da naši slušaoci redovno dobijaju odgovore, Biblije, tražene materijale i sl. brine se Žarko Đorđević.

..

 

ADMINISTRACIJA: Da bi sve ovo funkcionisalo i bilo koordinisano stara se sekretarijat naše redakcije na čelu sa Draškom Đenovićem.

..

Novo !!!

39 pisama koje govore o Hristovom životu.Serija radio-propovedi dr Čarlsa Stenlija.


Literatura